Ulice 14.2.2022 - 4206. díl

Nakolik dokážeme změnit svá rozhodnutí a životní priority, pokud potkáme toho pravého, a nakolik umíme akceptovat změny v postojích u našich nejbližších. Alice a Bedřich jsou spolu přes dva roky. Za tu dobu již mají leccos za sebou. Dokonce se i rozešli, ale pak se k sobě zase vrátili, protože si jsou jistí, že v tom druhém našli toho pravého. Nyní jejich vztah prověří pro Bedřicha naprosto nečekaný obrat v Alicině postoji ohledně potomka. Alice totiž Bedřicha vždy ujišťovala, že po dítěti opravdu netouží. Teď však dospěje k tomu, že založení rodiny by bylo přirozeným vývojem jejich vztahu. Jak na to Bedřich zareaguje a co mu doporučí Miloš? A kdo Alici nevědomky dodá odvahu, aby Bedřichovi otevřeně řekla, jak to cítí...?

Alici s Bedřichem to stále klape. Alici ale brzy napadne, jak by mohli vztah posunout dál...

Gábinu trápí zdravotní problémy, které se naštěstí rozhodla řešit s doktorem. Návštěvu přitom dlouhodobě odkládala. Výsledky vyšetření ji ale moc neuklidnily. Co se Gábina dozvěděla?

To by to nebyla Vilma, aby nestrkala nos do záležitostí jiných. Sice se nemohla dočkat, až se Ingrid s Lumírem k sobě nastěhují, ale jedna věc jí nedá spát. Do čeho začne Lumíra tlačit? Ve své misi pokračují také Vendula s Pavlem. Co dalšího podniknou, aby Máriovi otevřeli oči?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice