Ulice 16.2.2022 - 4208. díl

Co je pro starostlivé rodiče dospívajících dcer noční můrou? Jak chtějí ratolesti uchránit před nástrahami okolního světa? Po zkušenostech s Bárou, kterou před pár lety znásilnil její šéf, jsou Klímovi velmi obezřetní, co se týče vztahů jejich mladší dcery Anežky. Když zjistí, že Anežka doopravdy chodí s Čendou, přirozeně začnou bít na poplach, protože už vidí černé scénáře, jak by to mohlo dopadnout. Pak už stačí málo, třeba jen společná práce Anežky a Čendy na školním projektu u nich doma, aby okamžitě zmobilizovali své síly a pokusili se zabránit všemu, co k zamilovanosti nesmělých náctiletých patří. Na jaké trapasy dojde, jak Čenda obstojí v očích nedůvěřivých rodičů a co pořádně namíchne Anežku...?

Anežka posouvá svůj vztah s Čendou na vyšší úroveň, dokonce se ho rozhodne pozvat tajně domů. Tam je ale čeká vyrušení... Kdo je načape? Vítek stále nemůže najít práci. Už ho nebaví sedět doma, proto se rozhodne vzít na jeden den záskok na stavbě. Nejdřív si Iva myslela, že si z ní dělá Vítek legraci, nakonec zjistila, že to má opravdu v plánu. Čeho se ale obává?

Gábina už zná výsledky vyšetření, které prozradila Jirkovi Hermanovi. Když s ním vyrazí na další schůzku, začne jí být opět špatně, což Jirkovi neujde. Co by podle něj měla Gábina dělat? A jak do jejich schůzky zasáhne Mastný?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice