Ulice 22.2.2022 - 4212. díl

Čeho se někteří muži obávají a někteří o tom tajně sní? Jak může dopadnout muž mezi dvěma ženami, které si hned padnou do noty...? Slovo dá slovo, Lumír přijme Kateřinino pozvání a vyrazí s Ingrid do hospody na večeři, aby se ty dvě lépe poznaly. Ani ve snu by ho přitom nenapadlo, že si tím začíná zahrávat s ohněm. Kateřina a Ingrid si totiž okamžitě sednou. Navíc mají i podobný smysl pro humor, takže Lumír bude vzápětí jen zírat, jak to ty dvě rozjedou. Úplně stranou však nezůstane. Ingrid s Kateřinou se mu později u něj doma postarají o docela krušné chvilky, které následujícího dne přímo rozbouří Tondovu bujnou fantazii... Co Lumírovi provedou Kateřina a Ingrid...? A jaké bude mít tahle dámská jízda následky...?

Mirek požádal Magdu o ruku. Ačkoliv se nedočkal odpovědi hned, druhý den ráno si pro něj jeho vyvolená přichystá to nejkrásnější překvapení. Řekne totiž „ano“. Postupně se tuhle velkou novinku dozvídají její blízcí. Jeden člověk to ale vědět nesmí. Magda se totiž snaží celou situaci utajit před Prokopem. Jak se nakonec dozví o zásnubách Mirka a Magdy?

Luděk na Blanku tlačí kvůli rozchodu, Šikovně manipuluje Adamem a dostává ho na svou stranu. Na Blanku je toho v poslední době opravdu hodně. Největší oporou jí je Veronika, která má o ni strach. Co se stane?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice