Ulice 23.2.2022 - 4213. díl

Co všechno se dá ještě ustát a kdy je toho na jednoho už moc? Kde vydolovat poslední zbytky sil, když se nám všechny jistoty i naděje zhroutí jako domeček z karet...? Blanku stojí hodně sil, aby normálně fungovala po tom všem, co jí Luděk provedl a co se dozvěděla od Vandy o ní a Evženovi. Jenže Adam na ní vidí, že se s ní něco děje, a chce odpovědi. Tím Blanku nechtěně doslova mučí, neboť ta se snaží držet děti stranou od svého trápení. Aby toho na ni nebylo málo, musí znovu čelit také Luďkovým atakům... Co jí Luděk udělá tentokrát, jak to Blanka odnese...? Kdy, komu a proč bude muset říct pravdu, kdo a proč se o ni začne strachovat...?

Blanku stojí hodně sil, aby normálně fungovala po tom všem, co jí Luděk provedl. Adam vidí, že se s ní něco děje. Chce odpovědi. Tím Blanku nechtěně mučí, neboť ta se snaží držet děti stranou od svého trápení. Aby toho na ni nebylo málo, musí znovu čelit také Luďkovým útokům. Co jí udělá tentokrát? Jak to Blanka odnese?

Vanda může od seznámení s Evženem na něm oči nechat. On jí je velkou oporou. S Vandou si opravdu skvěle rozumí. Jenže právě jeho chování si ona vykládá po svém. Nyní jí opět vytrhne trn z paty. Svým chováním v jejich očích ještě více stoupne. Kam Evžen vezme Vandu?

Alice a Bedřich jsou spolu přes dva roky. A proto není divu, že by Alice ráda jejich vztah posunula. Dospěla k názoru, že založení rodiny by bylo přirozeným vývojem. Jenže je to právě Bedřich, který dítě nechce. Navíc měl za to, že Alice to má stejně. Jenže časy se mění.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice