Ulice 2.3.2022 - 4218. díl

Na koho se obrátit, když si nevíme rady...? Komu skutečně důvěřujeme, v kom máme tu pravou oporu...? Gábinu život naučil, aby se spoléhala především sama na sebe. Přestože s rodiči nyní jakžtakž vychází, nedělá si o nich iluze. Rozhodně v nich nemá takovou oporu, jakou by nyní potřebovala. Proto se jim ani nesvěří s tím, co ji teď čeká. Bohužel se jí právě tohle rozhodnutí vzápětí vymstí. I když by měla být v klidu, najednou bude muset řešit hned několik krizových situací najednou. Ty se dotknou nejen jí samotné, ale také Šímy, Jirky Hermana či jejích rodičů... Jak se to u nich nečekaně vyhrotí...? Jak to ovlivní vzájemné vztahy v rodině, co Gábina jen tak nevydýchá...?

Gábina se většinou spoléhá sama na sebe, ale tentokrát se dostane do situace, ve které bude potřebovat oporu. Šímovi se svěří s tím, co ji čeká. Už doufá, že vše bude v pořádku, ale pak se stane něco, co ji pořádně překvapí.

Magda se ocitla mezi dvěma muži – s jedním je zasnoubená, k druhému očividně stále něco cítí. A jelikož se neumí přetvařovat, neujde Mirkovi, že se s ní něco děje...

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice