Ulice 8.3.2022 - 4222. díl

Co obvykle bývá zatěžkávací zkouškou pro celou rozvětvenou rodinu? Jak málo občas stačí, aby se v pevných vazbách objevily trhliny? Luděk kolem sebe kope čím dál víc s jediným cílem – pořádně znepříjemnit život Blance. Cizí mu nejsou ani nejrůznější manipulace, v nichž je přebornicí také Vanda. Jak Luděk, tak Vanda mají své cíle, které se dnes náhodou protnou ve chvíli, kdy to žádný z nich nečeká. Ve chvíli, kdy se to ani trochu nehodí zejména Vandě, jež má políčeno na Evžena a ráda by jejich vztah posunula zase o krůček dál. Co jí její plány překazí? Jaká tajemství vyplují na povrch a jaké to vyvolá reakce?

Luděk kolem sebe kope čím dál víc. Chce pořádně znepříjemnit život Blance. Nyní na ni přitlačí kvůli sankci za zrušení hypotéky. Jak ji zažene do kouta?

Vanda chystá s Evženem narozeninovou oslavu, na kterou nepozve Blanku. A to zejména kvůli Evženovi, kterého chce mít jen pro sebe. Vanda by ráda vztah s ním posunula zase o krůček dál. A narozeninová oslava je skvělou příležitostí, jak zazářit. Co nebo kdo jí její plány překazí?

Miloš se rozhodne otestovat Evu. Začne jí coby tajný ctitel z cizího čísla posílat zamilované esemesky. Ačkoliv Eva nemá doposud tušení, o koho jde, Miloš udělá chybu, která všechno změní. Co udělá?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice