Ulice 9.3.2022 - 4223. díl

Kdy se pohodová akce změní jako mávnutím čarovného proutku v noční můru všech zúčastněných? Lumír a Pavel vyrážejí s Drozdy na zajímavou výstavu o středověku, na kterou se všichni hodně těší. Bohužel se jim cestou tramvají vymkne dohled nad bandou malých kluků z rukou. I když jsou na ni dva, jeden z Drozdů se najednou ztratí, aniž by si toho hned všimli. Když to konečně zaregistrují, je už příliš pozdě. Ke všemu dotyčným ztraceným nezbedou není nikdo jiný než Milošek Knobloch, ve kterém se jeho táta vidí. Takže je jen otázkou času, kdy si to velký Miloš, obrovsky namíchnutý a zároveň strachy bez sebe, naburácí do bistra, aby si s Lumírem a Pavlem vyřídil účty. Co se stane? Co všechno Nyklovi udělají, aby se malý Milošek našel? A jaké má jeho zmizení důsledky?

Vanda si od společné narozeninové oslavy s Evženem hodně slibovala. Luděk však její plány zhatil. Jenže Vanda se nevzdává. Hlavní dárek pro Evžena se mu rozhodne předat jen mezi čtyřmi očima. Společný víkend je podle Vandy skvělý tah, jak jejich vztah posunout zase o krůček dál. Jak Evžen zareaguje na tuhle nabídku?

Jakub a Karla jsou skvěle sehraná dvojka! Jenže někdy stačí opravdu málo, aby se objevil rozkol. Co má Jakub v plánu? A co se Karle nebude líbit?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice