Ulice 10.3.2022 - 4224. díl

Kam občas dožene člověka nepodložená žárlivost? Čeho je schopen, jen aby se ujistil, že mu manželka nezahýbá? A jak si takový důkaz věrnosti vlastně představuje? Miloše sžírají pochybnosti ohledně Eviny věrnosti. Nedokáže pochopit, že se na jisté věci, jež by jejich vztah opět hodně oživily, nedívají stejně, že Eva nedokáže ocenit jeho snahu i návrhy. Odtud je už jen krůček k tomu, aby ji podrobil pro něj docela zásadnímu testu věrnosti a oddanosti. Bohužel to udělá zase čistě Milošovským způsobem. Ke všemu se do toho vzápětí tak zamotá, že z toho půjde hlava kolem nejen Bedřichovi, s nímž vše probírá. Co je už nad Bedřichovo chápání? Čím ho Miloš naprosto odzbrojí a odrovná? A jak se k Milošovu testu postaví Eva?

Riči a Fógl se stále motají kolem Sáry. Chtějí po ní peníze do začátku. Sára jim dá z pokladny peníze, které se jí nakonec vrátí. A to dokonce i s úroky. S kluky se náhodou seznamuje Dan, na kterého má Riči pořádnou pifku.

Ingrid se v poslední době velmi daří. Nejenže si našla práci jako produkční v klubu, ale také ve svém osobním životě dělá kroky kupředu. Po dlouhé době vyrazí na rande, které si domluvila díky seznamce. Jejích aktivit mimo rodinu si samozřejmě všímá i Lumír, který z nich příliš velkou radost nemá.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice