Ulice 11.3.2022 - 4225. díl

Jak zareagovat ve stresové situaci, když nám jde o život? A jak to objasnit těm, kteří tuto zkušenost nemají? Co se dá pochopit a co je prostě slovy nepřenositelné? Mezi Karlou a Jakubem panuje už pár dní docela velké napětí. Důvodem jsou Jakubovy plány ohledně motivů jednání postav v kriminálním seriálu, na jehož scénáři společně pracují. Jakub není ochoten respektovat Karlin jednoznačný postoj, za což se mu dnes dostane docela drsné lekce, kterou mu uštědří samotná Karla. Co udělá? Jak to ovlivní jejich vztah? A proč to Karla nikomu nepřizná?

Miloš se rozhodl otestovat věrnost Evy. Jeho plán mu však nevyšel. Eva mu svou věrnost dokázala, jenže Miloš ani tak není spokojený. Ke všemu se do toho vzápětí tak zamotá, že z toho půjde hlava kolem nejen Bedřichovi, s nímž vše probírá. Koho do své tajné akce ještě zapojí? A co Anička přizná Bedřichovi?

Sáře se do života vrátila minulost v podobě Ričiho a Fógla. Mají ji v hrsti. Hodlají si u ní vybrat dluh za mlčenlivost. Tím Sáře způsobí nepříjemné komplikace, které se dotknou také jejího vztahu s Danem.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice