Ulice 16.3.2022 - 4228. díl

Domněnky občas napáchají pořádnou paseku ve vztazích. Důkazem toho jsou i Blanka, Evžen a Vanda. Blanka si myslí, že Evžen chodí s Vandou, Evžen zase, že Blance nestojí ani za to, aby mu řekla, co se u ní doma děje. Vanda si už nějaký čas staví vzdušné zámky ohledně Evžena, protože horoskopy přece nelžou. Na přímého Evžena, který má rád ve věcech jasno, je toho už nějak moc. Když se náhodou potká s Blankou, bouchnou mu saze a pěkně od plic jí řekne, co si o tom všem myslí. Evžen však není jediný, kdo se do Blanky pustí. Došlápne si na ni i Vanda, která má pocit, že jí Blanka stojí v cestě ke štěstí s Evženem... Jak Blanka zareaguje? Co s ní zamává víc než Evžen a Vanda dohromady? Jaká prozření ji čekají?

Evžen toho se ženami v poslední době řeší hodně. Vanda mu dávala jasné signály, že to mezi nimi jiskří a podle horoskopu k sobě patří. Blanka mu zase tají to, co se děje u ní doma. A když se s ní ještě setká tváří v tvář, nahromaděný vztek půjde ven...

Adam se poctivě učí a tráví tím každý den. Blanka si však všimne změny v jeho chování a bude se jako správná máma o svého syna strachovat. Co se s Adamem děje?

Lumír má na seznamce úspěch. Využije setkání s Bedřichem, kterému se svěří, s kým chce vyrazit na rande. Čím ho Bedřich vyděsí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice