Ulice 21.3.2022 - 4231. díl

Vysněnou svatbu si představuje každý pár jinak. Některý láká tradiční veselka s rodinou a přáteli, jiný touží po něčem výjimečném, aby na svůj velký den nikdy nezapomněl. Ale čemu dát přednost, když se snoubenci tak úplně neshodnou? Mirek plánuje menší svatbu někde v přírodě, na hezkém místě, s rodiči a nejbližšími přáteli. Zatímco on tím doslova žije, Magda se tomuto tématu spíše vyhýbá, popřípadě Mirkovi vše odsouhlasí. Teď se to ale změní. Zničehonic přijde s návrhem, který Mirka dost překvapí, stejně jako Magdina celková proměna. A tak není divu, že mu to celé začne být docela podezřelé. Co by do Magdy neřekl? K jaké změně se Magda chystá? A co je Mirkovi hodně divné?

Magda je v koncích. Mirka si má brát, ale k Prokopovi stále chová city, což mu nedávno dala najevo. Do toho se od Mirka dozvěděla, že mu Prokop půjde za svědka. Naštěstí má Otíka, kterému se se vším může svěřit. Dokonce mu sdělí, co se rozhodla udělat. O jaké změně Magda uvažuje?

Karla tak dlouho odolávala pokušení, až mu podlehla. S Jakubem, ke kterému začala něco cítit, prožila první polibek, který se zvrtnul. A po společně stráveném večeru se vrátila zpět domů ke své rodině. Jak to mezi ní a Jakubem bude pokračovat? A jak to ohrozí vztah s Márou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice