Ulice 31.3.2022 - 4239. díl

Kde brát sílu na všechny náročné zkoušky osudu? Kdo a jak nás dokáže podpořit, když nám je hodně mizerně? Gábina toho má v poslední době naloženo opravdu vrchovatě. Stojí před závažným rozhodnutím, má obavy z budoucnosti, a ke všemu se snaží chránit své blízké, kteří si o ni dělají starosti. Proto jim ani neříká celou pravdu, zejména svému synovi. Právě teď by se jí hodil někdo, kdo by ji ujistil, že všechno dobře dopadne, někdo, kdo by jí zprostředkoval jiný pohled na věc, aby se dokázala ve všem správně rozhodnout a bít se hlavně sama za sebe. Přesně to dělá v těžkých chvílích partner, kterého Gábina bohužel nemá. Ale co když právě v tomhle se mýlí? Co když někdo takový už existuje a ona má jen strach pustit si ho naplno do života? Co všechno se musí stát, aby zjistila, že se od sebe možná snaží odehnat toho pravého?

Gábina se svým blízkým svěřila se svou diagnózou a od té doby na ni dávají pozor. Nelíbí se jim, že neodpočívá a zbytečně se stresuje. Gábina to však vidí jinak. Také by po svém boku potřebovala někoho, kdo jí bude pořádnou oporou. Co se musí stát, aby si Gábina uvědomila, že by od sebe ostatní neměla odhánět?

Magda s Prokopem bojují se vzájemnými city a není pro ně jednoduché se potkávat každý den v práci. Jelikož Otík o všem ví, nemá v plánu jim to ulehčovat. Proč na něj Prokop vyjede?

Aničce se zhroutil svět. Jak se vyrovná se zprávou, kterou jí Šimon oznámil? A kdo se jí rozhodne pomoct?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice