Ulice 1.4.2022 - 4240. díl

Dát najevo opravdové city vyžaduje občas hodně odvahy, zvláště když s nimi už nějakou dobu bojujeme a přesvědčujeme sami sebe, že je to tak správně. O tom ví své i Magda, jež se ocitla mezi dvěma muži, kteří ji nade vše milují a kteří jsou bohužel také nejlepšími kamarády. S jedním z nich plánuje svatbu a společnou budoucnost, kvůli druhému chystá velké změny ve svém životě, aby se s ním nemusela dennodenně potkávat v práci, což je pro ni čím dál těžší. Prokop jí to navíc ani trochu neulehčuje. Začal o ni bojovat, přemlouvá ji, aby svatbu s Mirkem zrušila, což by znamenalo ublížit někomu, kdo jí dává pocit bezpečí a jistoty, někomu, kdo by jí nejraději snesl modré z nebe, kdyby se to dalo. Teď se Magda dostane do situace, kdy se bude muset rozhodnout a konečně přiznat, co doopravdy cítí. Jak vyřeší těžké dilema? Mirek, nebo Prokop? Který z nich je pro ni ten pravý a proč?

Prokop se už nedokáže dívat na to, jak se s Magdou trápí a nejsou spolu, i když k sobě podle něj patří. Vše Magdě řekne a vyzná jí opět své city. Také ji postaví před těžké rozhodnutí. Mirek, nebo Prokop?

Gábina dala šanci svému štěstí a promluvila si s Hermanem. I když ho od sebe odháněla, nakonec si uvědomila, že ho ve svém životě potřebuje a chce. Jak na to zareaguje její rodina, která dřív dala jasně najevo, co si o něm myslí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice