Ulice 5.4.2022 - 4242. díl

Bojovat s láskou je obvykle předem prohraná bitva. City téměř vždy zvítězí nad rozumem. Člověk ztrácí hlavu v blízkosti toho, koho miluje, byť se zuby nehty brání. Karla v tom už pěkně lítá, i když se snaží ze všech sil svým citům vůči Jakubovi nepodléhat. Jenže ten je do ní zamilovaný až po uši a také moc dobře ví, co na ni zabírá, takže jí to rozhodně neulehčuje. Doma se Karla cítí čím dál více provinile, ovšem teprve nyní jí začnou opravdová muka. S Jakubem ji totiž náhodou přistihne někdo z jejích blízkých... Kdo a při čem? Jakou lavinu to spustí nejen v Karlině životě?

Karla už je Márovi regulérně nevěrná, doma se často uchyluje ke lži. Začíná v tom s Jakubem lítat. A dokonce kvůli němu riskuje čím dál víc, i když se snaží odolávat. Jakub totiž moc dobře ví, co na Karlu platí a nebojí se své zbraně použít. Nyní se spolu opět setkají...

Anežka má trable s láskou! Má pocit, že s Čendou jim to neklape. Proto přemýšlí nad rozchodem. O všem se radí s Bárou, která má s kluky více zkušeností. Dokáže se Anežka rozejít s Čendou? Nebo dá jejich vztahu ještě šanci?

Mezi Vítkem a Bárou je to už delší dobu na ostří nože. On stále nedokázal překousnout, že se ona vzdala školy i stáže v zahraničí a bude si vydělávat hlídáním dětí. O její budoucnosti s Františkem má jasnou představu, což se Báře vůbec nelíbí. Jedna z jejich z hádek dokonce vygraduje natolik, že Bára odejde do salonu, kde pracuje Iva, aby se nemusela s tátou doma potkávat.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice