Ulice 12.4.2022 - 4247. díl

Jak se vyznat ve vlastních citech, když se bojíme naplno přiznat, co a ke komu doopravdy cítíme? Magda zažívá muka už dva měsíce, od chvíle, kdy jí Prokop vyznal lásku, přestože věděl, že chodí s jeho nejlepším kamarádem Mirkem. Aby toho nebylo málo, Mirek požádal v ten samý den Magdu o ruku a nyní chystá svatbu. Magda tak denně tančí na minovém poli v práci i doma. Mirkovi nechce ublížit, neodváží se mu říct pravdu, jenže tlaky na ni jsou čím dál větší. Mirek už začíná tušit, že se něco děje, natolik dobře ji zná. Zároveň ho překvapí Prokop rozhodnutím, které se týká plánované svatby. Mirek pomalu dospívá do bodu, kdy Magdě navrhne radikální řez... Jaký? A co na to Magda?

Prokop je zamilovaný do Magdy, které několikrát vyznal city, přičemž doufal, že zruší svatbu s Mirkem. To se ale nestalo, což Prokopa zdrtilo. Je pro něj těžké Magdu vídat v práci a do toho se potkávat s Mirkem, kterého považuje za svého nejlepšího kamaráda. Nedokáže se před ním přetvařovat a dělat, že je vše v pořádku. Prokop se proto rozhodne udělat krok, který by mohl částečně všechno vyřešit. Co se od něj Mirek dozví?

I Magda se užírá pocity, které cítí k Prokopovi. Není jí příjemné, do jaké situace se oba dostali, především je náročné s Prokopem pracovat a sdílet s ním kabinet. Naštěstí si o všem může alespoň popovídat s Otíkem, který jí radí, co by měla udělat. A také se ji bude snažit přesvědčit, aby si rozmyslela životní změnu, kterou má v plánu uskutečnit. Čeho se to týká?

Šíma je velký kluk a dokáže vnímat své okolí, takže pozná, když mu někdo zatajuje pravdu. A začne pátrat po informacích, které by mu mohly pomoct pochopit, co se tehdy stalo Mastnému. Komu se jeho přístup nebude zamlouvat?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice