Ulice 20.4.2022 - 4253. díl

Osud nás občas postaví do situace, v níž se zdá každé řešení špatné. Podobně na tom jsou nyní Radek Mastný i Jirka Herman, mezi kterými to opět křísne. Stačí jedna drobnost, jež neunikne Hermanovu zkušenému policejnímu oku, aby oba měli o čem přemýšlet. Ani jeden z nich nechce ublížit Gábině a Šímovi, jenže právě to nyní hrozí. Jirka Herman totiž odhalí něco, co se Mastnému nebude ani trochu líbit, něco, co by mu mohlo případně hodně zkomplikovat život. Jak z toho ven? Kdo se postaví k problému čelem a co udělá? A co to způsobí ve vzájemných vztazích?

Alice už pár dnů žije představou, že by mohla být těhotná. Zatímco Bedřich nechce dalšího potomka, ona by si moc přála založit rodinu a stát se maminkou. Jenže nyní nastanou komplikace, kvůli kterým začne mít Alice strach. Co se stane?

Luděk sežene Vandě místo tlumočnice na komoře. Ona je nadšená, vidí v něm jedinou spřízněnou duši z rodiny. Luděk ale Vandou šikovně manipuluje, její obdiv mu dělá dobře. Ostatní tuší, že z tohoto spojenectví nekouká nic dobrého. Jolana se tím dostává do nezáviděníhodné situace, protože Vanda očekává její podporu.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice