Ulice 26.4.2022 - 4257. díl

Láska je obohacením života. Zároveň ale přináší obrovská muka, pokud si člověk není jistý svými city a řeší vztahový trojúhelník. V této situaci se ocitla i Magda, která miluje jak Mirka, za něhož by se měla už brzy provdat, tak Prokopa, jenž o ni začal před dvěma měsíci bojovat. Nechce ranit ani jednoho z nich, tím však momentálně nejvíc ubližuje sama sobě. Přestože se pro jednoho z nich již rozhodla, vnitřně to stále nemá vyřešené. A právě ve chvíli, kdy se to pokusí s konečnou platností rozetnout, zasáhne osud v podobě souhry náhod, kvůli níž vypluje na povrch nejedno tajemství... Co všechno a před kým se provalí? A jaké to bude mít následky?

Magda si v poslední době prochází citovým zemětřesením, ve kterém zápasí se svými emocemi jak k Mirkovi, tak k Prokopovi. Na oběma jí velmi záleží a nechce je ranit, jenže tím akorát ubližuje sama sobě. Když už se rozhodne pro radikální řez, zasáhne osud a všechno dopadne úplně jinak... Kdo se dozví, co neměl?

Vítek rozjíždí s Milošem svoje podnikání, do kterého se oba ponořili naplno. Jak to ale chodí na začátku založení každé firmy, je potřeba vymyslet název a doladit detaily. Co je pro Miloše zásadní?

Karla pokračuje ve schůzkách s Jakubem za Márovými zády. Od Jakuba se však dozví nepříjemnou zprávu, která by na jejich tajná dostaveníčka mohla mít zásadní vliv. Co se pokazí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice