Ulice 28.4.2022 - 4259. díl

Člověk obvykle zjistí, co v tom druhém má, až když ho ztratí. Podobně to bylo i u Luboše a Věrky, jejichž manželství se před lety rozpadlo. Až poté paradoxně zjistili, jak moc jim na tom druhém záleží. Osud je opět svedl dohromady, dali si druhou šanci a dnes by měli znovu stanout před oltářem, aby si řekli své ano. Pro oba to je velký den, který Luboš navíc vyšperkuje obrovským překvapením pro nic netušící nevěstu. Idylka však vezme za své ve chvíli, kdy Jakub neudrží na uzdě svou žárlivost a bude chtít Karlu jen pro sebe... Jaké grády to nabere ve svatební den Luboše a Věrky právě kvůli Jakubovi? Co to udělá s Karlou? A co s ostatními?

U Marečkových nastal den D a všichni se připravují na svatbu Věrky a Luboše, kteří si znovu řeknou své ano. Jelikož Luboš svoji partnerku miluje a rád by ji udělal šťastnou, připravil si pro ni obrovské překvapení. Věrka o změnách, které Luboš provedl, nemá ani ponětí. Jak na romantické gesto zareaguje? A hrozí, že se něco pokazí?

Iva se dozvěděla, že Miloš není úplný svatoušek a párkrát už se podíval po jiné sukni. Začne se obávat, aby se jí nestalo to samé s Vítkem. Rozhodne se proto jednat. Netuší však, jaké to bude mít následky. Před kým se předvede v plné parádě?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice