Ulice 4.5.2022 - 4263. díl

Někoho sbalit vypadá jako hračka, zvláště když člověk ví, o koho opravdu stojí. Ovšem dát své city najevo je občas docela zapeklitá věc. O tom by mohl dlouze vyprávět také třeba Lumír, kterému se nyní smůla lepí na paty. Kdykoli si myslí, že u ženy svého srdce zaboduje, je opak pravdou. Vždy mu něco, nebo spíš někdo, změní plány, takže místo rande je z toho slušný trapas. Tentokrát vezmou Lumírovo blaho do svých rukou Mário s Tondou Hložánkem, kteří se už nemohou dívat na to, jak se Lumírovi nedaří sbalit tu, po které touží. A rozhodně nezůstanou při zemi. O jejich akci bude vědět každý, kdo se ocitne v Ulici. Jejich vyznání lásky bude prostě nepřehlédnutelné. Co na to Lumír, který o tom nemá do poslední chvíle potuchy? A jak to vezme ta, jíž je vyznání určeno?

Tonda s Máriem chtějí pomoci Lumírovi sbalit Kateřinu. Jejich vyznání lásky bude prostě nepřehlédnutelné. Udělají totiž velký transparent se šifrou, ze kterého je Lumír na mrtvici. Transparent zároveň vypadá jako reklama na pečivo, čehož se okamžitě chytí Kaštan. O této tajné akci nemá v bistru ani ponětí, proto není divu, že například taková Ája bude mít podezření, zda v něčem Mário nelítá. Dojde Kateřině, že vyznání lásky patří přímo jí?

Gábina má za sebou důležitou operaci. Velkou oporou jí je Herman, který se stará o Šímu. K tomu musí zvládat nekontrolovatelné výbuchy Mastného, který na Hermana reaguje jako býk na rudou. Co se nyní stane?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice