Ulice 5.5.2022 - 4264. díl

Jak zvládat s nadhledem návrat expartnerky do života člověka, kterého milujete? Bára věří Frantovi, že to má se Skyler vyřešené a uzavřené, že je spojuje už jen jejich syn. Jenže Skyler je nyní zpět a svou bezprostředností si okamžitě získává každého, s kým se setká. Než se Bára stačí vzpamatovat, Skyler se stane středem pozornosti i u ní doma. Ve Skyleřině přítomnosti si Bára najednou začíná připadat jako páté kolo u vozu, jako by byla neviditelná... Je to jen její pocit, nebo by se Skyler mohla podepsat na jejím vztahu s Frantou? Jak Franta teď bere svou bývalku, jež mu zlomila srdce? A čím překvapí jejich syn Chris?

Magda stále doufá, že s Mirkem není nic ztraceno. Ačkoliv se jí od doby, kdy zjistil, že něco měla s Prokopem, neozval, stále nepřestává věřit. A aby toho nebylo málo, den jejich svatby se neúprosně blíží. Co Magda neodkáže pochopit?

Lumír už je nějaký čas zakoukaný do Kateřiny. Jenže po všech zklamáních, které v poslední době zažil, je nesmělý a bojí se dalšího odmítnutí. Ke všemu Kateřina až do teď jeho signály nevnímala. Do celé situace se proto vložil Hložánek a Mário, kteří nechali vyrobit velký transparent se šifrou. Jenže z jejich dobře míněného gesta je akorát Lumír na mrtvici. Přizná Lumír Kateřině, co transparent vlastně znamená?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice