Ulice 12.5.2022 - 4269. díl

Říkat si za všech okolností pravdu je sice hezké předsevzetí, avšak hodně špatně se plní, pokud osud nerozdal právě nejlepší karty. Gábina a Šíma si slíbili, že si nebudou lhát, jenže nyní se dostali do situace, kdy pravdu ani jeden z nich nepovažuje za nejlepší řešení. Každý z nich má své tajemství, jež nechce prozradit, protože se obává reakce, jakou to vyvolá. Zároveň se snaží toho druhého chránit, neboť si jsou oba vědomi důsledků případného odhalení. Ale co když je to přesně naopak? Co když právě pravda, ať už je jakákoliv, by byla lepší než vzájemné domněnky? Proč se bojí říct na rovinu, jak se věci mají? Co před sebou tají?

Gábina si myslela, že se její život obrací k lepšímu. Od lékaře se ale dozví zprávu, která ji velmi zasáhne a která pro ni bude znamenat další nepříjemné chvíle. Je teď otázkou, zda si informaci nechá pro sebe... Koho se bude snažit chránit před pravdou?

Plány na svatbu se Magdě vzdalují. Zatím se stále drží naděje, že se veselka uskuteční. V přípravách pokračuje Landová, která donese Magdě dárek, který by u sebe měla mít v její velký den. Co bude pro Magdu překvapením?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice