Ulice 13.5.2022 - 4270. díl

Rodiče by se neměli plést svým dospělým dětem do vztahů, protože v dobré víře, že jim pomáhají, mohou všechno jen zhoršit. Někdy ale může jejich zásah přeci jen obrátit věci k lepšímu. Magda se kvůli Mirkovi trápí již pěknou řádku dní. Neví, co má dělat, netuší, co bude dál. Bohužel není sama, kdo nyní tápe. Trápí se i Mirek, jenž se obrnil hradbou mlčení. A tak vezme jejich štěstí do svých rukou Mirkova máma, která zajde za Magdou, aby si o všem otevřeně promluvily... Co všechno Mirkova máma ví a co si jen domýšlí? Co jí Magda přizná? A jak to Mirkova máma vezme?

Magda se stále trápí kvůli Mirkovi a pořád neví, jak to mezi nimi dál bude. Také netuší, jak to má Mirek a jak jejich odloučení prožívá. Do jejich vztahu se začne montovat hned několik lidí. Mezi nimi je také Landová, která se od Magdy dozví šokující novinu. A kdo se objeví u Magdy doma?

Gábina bojuje s vnitřními pocity, které se v ní nahromadily po oznámení změny jejího zdravotního stavu. Už si myslela, že vše bude v pořádku, ale čeká ji další náročná cesta, při které by měla mít po svém boku lidi, kterým na ní záleží. Koho se od sebe ale bude snažit odehnat?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice