Ulice 18.5.2022 - 4273. díl

Udělat tlustou čáru za vztahem s manipulativním machem je věc takřka nemožná. Dochází to i Blance, jíž Luděk neustále ztrpčuje život. Dělá jí větší či menší naschvály, provokuje ji i její blízké, manipuluje dětmi i ostatními v jejím okolí, jen aby všem dokázal, že Blanka je ta, která rozbila jejich rodinu kvůli svým rozmarům. Luděk se opravdu neštítí ničeho, dokonce ani předvolání Blanky na policii, aby jí dokázal, kdo je nad nynější situací pánem. A nejen to. Pokusí se proti Blance poštvat i Adama s Kristýnou, kteří najednou nebudou tušit, komu mohou věřit, kdo jim v téhle podivné válce říká pravdu... Co je pro Adama a Kristýnu pořádný šok? Jak Blanka zvládne další policejní šetření? A co tohle všechno udělá s křehkými vztahy v rodině?

Kateřina a Lumír jsou krásným příkladem toho, že ačkoliv si ze začátku nesednete, vše může být časem jinak. Málokdo by totiž zapomněl na jejich spory. Jenže nyní je všechno jinak. Lumír a Kateřina si k sobě našli cestu a uzavírají spolu pracovní příměří. A nejen to! Lumír je ke všemu do Kateřiny už nějaký čas tajně zamilovaný. Kdo z jejich spojenectví nebude mít radost?

Bára se snaží ustát Skyleřinu přítomnost a její neustále změny. Nyní Skyler přišla s nabídkou, která jejich vzájemné vztahy ještě více vyostří. Skyler má totiž s Františkem velké pracovní plány. A ráda by do toho zapojila i Báru. Jenže je to právě Bára, které se její nabídka nelíbí.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice