Ulice 23.5.2022 - 4276. díl

Vyznání lásky obvykle potěší. Ovšem ne každé vyznání v sobě nese i příslib ideálního vztahu. Bedřich a Alice si už prošli nejednou krizí. Přestože se pokaždé zdálo, že to neustojí a rozejdou se, jejich láska je znovu svedla dohromady. Teď je to však trochu jiné. Ani jeden z nich nedokáže udělat kompromis a vyjít tomu druhému vstříc, i když si jsou oba vědomi, v jaké patové situaci se ocitli. Nyní vykročí ze své křižovatky dál. Dojde na vyznání, které spíš zabolí, než potěší, na vyznání, jež je sice příslibem, ale trošku jiným, než by si Bedřich představoval... Co se mezi Alicí a Bedřichem odehraje? Proč si budou dělat o Bedřicha starost jeho blízcí?

Sára už nějakou dobu tajně kšeftuje s Ričim a Fóglem. Jenže takové nelegální kšeftování přináší hodně nervů. A to všechno se na Sáře začíná podepisovat. Co udělá Anča?

Když se Magda dozvěděla, že Mirek zrušil datum svatby, ztratila veškerou naději, že by jejich vztah mohl mít šťastný konec. Velkou oporou jí je po celou dobu Prokop, ke kterému opět nachází cestu.

Karla se hodně snažila, aby do vztahu s Jakubem opět nespadla. On ale moc dobře ví, co na ni platí. A tak bylo jen otázkou času, než to tihle dva dají opět dohromady. Ačkoliv si Karla vztah s Jakubem užívá plnými doušky, musí lhát své rodině.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice