Ulice 24.5.2022 - 4277. díl

Jak se vyrovnat se zemětřesením v životě, když se člověku rázem zhroutí všechny plány? Magda a Mirek dlouho vypadali jako ideální pár, jenže pak Mirek náhodou zaslechl Magdinu hádku s Prokopem, a rázem bylo po idylce. Mirkovi vše došlo. Odešel od Magdy jen pár týdnů před svatbou, což pro ni byla obrovská rána. Prokop se pak všemožně snažil být jí oporou, omluvit se, odčinit, co nechtěně způsobil. Paradoxně je to právě on, s kým se Magda nyní může normálně bavit, aniž by měla pocit, že musí něco vysvětlovat. A je to právě on, s kým bude mít i velké tajemství, které oba docela překvapí, tajemství, jež je příliš křehké na to, aby o něm věděl ještě někdo třetí... Jak to nyní má Magda s Prokopem? Jak s Mirkem? Jak si představuje svou budoucnost dál?

Vztah Prokopa a Magdy by se dal v současné fázi označit za přátelství. Ovšem po Mirkově odchodu se začali opět sbližovat. Jejich city jsou tak silné, že je nemohou ignorovat. Co se mezi nimi stane a kdo udělá první krok?

Sára má před Danem hodně tajemství, o kterých by se neměl dozvědět. Většina se týká Ričiho a Fógla, kteří také Sáře pomáhají získat peníze na dovolenou k moři. Jenže štěstí není zrovna na Sářině straně a Dan doma odhalí její skrýš. Jak na to zareaguje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice