Ulice 25.5.2022 - 4278. díl

Čím je člověk starší, tím méně se mu chce slavit narozeniny. Na druhou stranu mu ale vždy udělá ohromnou radost, když pro něj blízcí oslavu udělají, protože to je příležitost, aby se opět sešla celá rodina. To platí i u Vilmy Nyklové, jež má dnes kulaté narozeniny. Osmdesátku si nepřipouští, těší se ale na překvapení, jež pro ni Lumír a Vendula chystají. Z indicií, které má, pochopila, že to bude velké. Ovšem chybička se vloudí. Vilma si jen špatně vyloží, co náhodou zahlédne a zaslechne. Odtud je to už jen krůček k infarktové situaci, kvůli které rázem všichni mění své plány a snaží se zachránit, co se dá... Podaří se? Jaké překvapení Vilmu Nyklovou nakonec čeká? A jak to vezme?

Lumír má plnou hlavu Kateřiny, což mu způsobí pořádné komplikace. Jeho maminka Vilma slaví významné kulaté narozeniny, na které zapomněl. Vilma si ale myslí, že pro ni Lumír s Vendulou chystají velikou oslavu, na kterou se těší. Podaří se Lumírovi předejít katastrofě?

Mezi Magdou a Prokopem to jiskří, proto pro ně bude těžké dělat v práci před ostatními, že se u nich nic nezměnilo. Jak si s tím poradí? A jak to mezi nimi vlastně je?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice