Ulice 31.5.2022 - 4282. díl

Zamilovaní lidé se občas chovají tak, že je ani nejbližší okolí nepoznává. Nejinak je tomu také u Lumíra, jenž nechce nic pokazit, a tak působí jako nesmělý student, který se bojí na dívku svého srdce pomalu i pohlédnout. Někomu to třeba může imponovat, ovšem čeho je moc, toho je příliš. Nejvyšší čas, aby se Lumír konečně začal chovat jako chlap a přešel k činům. Ale právě k tomu se stále jaksi nemá, i když dostává poměrně jasné signály, jak se pohnout z místa a posunout vztah, na kterém mu opravdu záleží, zase o krůček dál... Co Lumír nepochopí a jaký trapas z toho vzejde? A jak do jeho rodícího se vztahu zasáhne Vilma Nyklová?

Vanda po boku Luďka celá jen září. Na jejich vztah by si přitom dříve nikdo nevsadil ani cent. Luděk totiž nemohl Vandě dlouhou dobu vůbec přijít na jméno. Ani ona o něj nejevila zájem, její srdce tehdy získal Evžen Šmýd, o němž jí hvězdy tvrdily, že je to ten pravý. Nyní Vanda přizná chybu! Jakou?

Karla už delší dobu vede dvojí život. Vedle románku s Jakubem se snaží být také dobrou mámou Vojty a Kustíka. A je to právě Vojta, který bude nyní mámu hodně potřebovat. Karla tak bude muset své plány s Jakubem zrušit. Co se stane?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice