Ulice 2.6.2022 - 4284. díl

Jsou okamžiky, jež se člověku nesmazatelně vryjí do paměti, i když by na ně nejraději hned zapomněl. Mezi ně patří i chvíle naprosté bezmoci a strachu o život. Ty nyní zažije Anča, kterou drsně napadne Riči přímo u ní doma. Přestože to asi ani on sám takhle neplánoval, najednou bude Anču ohrožovat nožem ve snaze umlčet ji a zachránit si vlastní kůži, aby neskončil ve vězení. Jenže tím, co udělá, překročí všechny meze... Co se odehraje před tím, než Riči Anču napadne? Proč mu povolí nervy? A jaké to bude mít následky? Jak dopadne Ančin boj o holý život?

Lumír a Kateřina v tom pořádně lítají! Oba jsou zamilovaní až po uši. Zatímco Kateřina by ráda jejich vztah posunula o kousek dál, Lumír se zatím drží zpátky, bojí se, aby se nic nepokazilo. A aby toho nebylo málo, bude muset Lumír znovu odvracet katastrofu. Jeho matka se totiž do vztahu motá čím dál tím víc.

S Gábinou cloumají hormony následkem předčasného přechodu. Navíc je pod obrovským tlakem kvůli práci pro Sabine, o kterou nechce přijít, neboť má závazky vůči švadlenám, jež pro ni pracují, i kvůli své nemoci, protože má obavy, jak bude další léčení zvládat. Co ji nyní čeká?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice