Ulice 14.6.2022 - 4292. díl

Rodinné oslavy jsou příležitostí k setkání s blízkými, jež máme rádia záleží nám na nich. Pojí nás s nimi pevné vazby a daří se nám díky nim ustát i těžké životní zkoušky. To platí také pro Blanku a její rodinu, do které ona už Luďka nepočítá. Ten však něco takového nehodlá přijmout. Chce se zúčastnit rodinného setkání, aby společně oslavili Kristýniny studijní úspěchy. Všichni automaticky předpokládají, že s ním dorazí také Vanda. Jenže Luděk má jiné plány. I když s Vandou chodí, touží po jiné... Jak tato oslava dopadne? Co je pro Vandu obrovská podpásovka? A k čemu se Luděk odhodlá?

U Volákových bude důvod k oslavě! Kristýnu přijmou na vysokou školu, což je velká událost. Blanka kvůli dětem nakonec souhlasí i se společnou oslavou s Luďkem, se kterou ale naopak nesouhlasí Marie, která ho nemůže vystát. Jak rodinná oslava dopadne? A co si Luděk neodpustí?

O Gábinu se všichni strachují. Na náladě jim nepřidává ani chemoterapie, na které dochází. Gábině je po nich velmi špatně, ale i tak se nehodlá vzdát práce a nakládá si toho na sebe hodně. Zdraví má však jen jedno. A tělo jí dá najevo, že odpočinek bude potřeba. Čím Gábina všechny vyděsí?

Lumír má za sebou romantický večer s Kateřinou. Bohužel jim nevyšel dle jejich představ. Zrovna v tom nejlepším je totiž vyrušila Ingrid s Lexíkem. Trapas tak byl na světě. A protože je Lexík zvídavé dítě, bude chtít chování svého tatínka objasnit. Jak se Lumír zapotí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice