Ulice 17.6.2022 - 4295. díl

Stará láska prý nerezaví. Miloš je o tom přesvědčen, takže je podle něj jen otázkou času, kdy se Bedřich vrátí k Anče. Ti dva k sobě mají opět hodně blízko, žádné velké změny ale neplánují. Jenže jsou věci, které se prostě stanou, aniž by člověk věděl jak. Zajímavou dohru tak bude mít rodinná oslava Eminých kulatin, jež proběhne u Anči doma. Ema jen vykulí oči, když si brzo ráno následujícího dne přijde k Anče pro zapomenutý telefon. Ani ve snu by ji totiž nenapadlo, čeho se stane nechtěným svědkem. Však to taky začne okamžitě řešit s Františkem... Co jí vyrazí dech? A co jí k tomu poví přistižení Anča a Bedřich?

Když se Ema zastavila u Aničky doma, objevila tam také Bedřicha, který byl zrovna v koupelně. A podle všeho to vypadalo, že u ní také přespal. Ema se s novinkou svěří Františkovi, který o ničem nemá ani tušení.

Dominika moc dobře ví, jaké to je, když se zakoukáte do jiného muže. Ona sama si něčím podobným prošla, ale naštěstí to ukončila včas. To však není případ Karly, která je do Jakuba zamilovaná až po uši a neumí si svůj život bez něj představit. Jak se jí Dominika pokusí promluvit do duše? A proč si o Karlu začne dělat Mára starost?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice