Ulice 23.8.2022 - 4307. díl

Jsou věci, kterými se svým blízkým nechlubíme, zvláště pokud se týkají našich partnerů a vztahu s nimi. Nikomu se nechce přiznávat prohry, zklamání, rozčarování, zvláště ve chvílích, když to bezprostředně prožívá. Podobně je na tom také Františkova expartnerka a máma jeho syna Skyler, která se minulý týden zničehonic objevila v Praze pořádně rozhozená a namíchnutá na svého současného partnera Dirka. Nemůže mu přijít na jméno, za těch pár dní, co je v Čechách, rozhodně nevychladla. Spíše naopak. Čím více se Dirk snaží kontaktovat ji nebo její blízké včetně malého Chrise, tím více Skyler zuří. Teprve nyní ale Františkovi přizná, co se vlastně stalo, proč reaguje tak vyhroceně... Jaké temné tajemství vypluje na povrch? Proč kvůli tomu uvidí František rudě? A co to udělá s jejich vzájemnými vztahy, které jsou stále hodně křehké?

Magda se během prázdnin ještě více spřátelila s Irenou Landovou, na kterou nyní začíná doléhat rozchod s Radovanem. Magda zase řeší, že se jí Prokop celé dva měsíce neozval a nedal jí vědět, že si pobyt s expřítelkyní prodloužil.

Co všechno s námi udělá láska? Lumír ztrácí hlavu kvůli Kateřině, dokonce svěřil Elišku Kaštanovi, jen aby s ní mohl být- Je z toho pořádný trapas a malér. Přizná Lumír Kateřině své selhání?

-->

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice