Ulice 24.8.2022 - 4308. díl

Pokud je rozchod jako blesk z čistého nebe, je to vždy obrovská rána, s níž se člověk jen těžce vyrovnává. Podobně je na tom také Kristýna, které dal Denis minulý týden kopačky právě ve chvíli, kdy mu chystala velkou narozeninovou party. Zatímco Denis už byl zaláskovaný jinde, Kristýna neměla nejmenší tušení, že je mezi nimi něco v nepořádku. Teď hledá vinu samozřejmě u sebe. Vyčítá si, že o Denise přišla kvůli intenzivní přípravě na maturitu a přijímačky na vysokou školu, že spolu nepodnikali tolik věcí jako dřív. Nic jiného ji prostě nenapadá. Jaká je tedy pravda? Co Denis přizná Adamovi? A jak Kristýna zvládne náhodné setkání, které ji znovu srazí na dno? Proč si o ni budou dělat blízcí ještě větší starost?

Magda se přes léto ještě více skamarádila s Irenou Landovou, na kterou začíná doléhat rozchod s Radovanem, jenž si od ní stěhuje zbytek věcí. Magda zase řešila vztah s Prokopem, který se jí celé prázdniny neozval. Prokop za Magdou nakonec přijde, je z toho bouřlivé vítání a usmíření. Zabojuje o svou vyvolenou i Radovan, nebo je mezi ním a Irenou definitivní konec?

Skyler i nadále bydlí u Františka a Báry. Dirka rozčileně odpálkovává po telefonu, nekomunikuje ani s rodinou, takže je do jejích problémů chtě nechtě zavlečen i František, který se konečně dozvídá pravý důvod jejího náhlého rozchodu s Dirkem. Začne běsnit, Skyler to od něj schytá. Zuří, když zjistí, co se dělo v minulosti. Co se František dozví?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice