Ulice 22.9.2022 - 4329. díl

Mít v rodině zdatné manipulátory je pro každého hodně náročné. Jakmile člověk prozře, je rád, když je vidí co nejméně. V případě Blanky to bohužel není tak úplně možné, protože exmanžel Luděk i nevlastní sestra Vanda o sobě dávají pravidelně vědět. Nevynechají jedinou příležitost, aby se mohli navézt do ní nebo do Evžena. To však neznamená, že by to nezkoušeli i na sebe navzájem. Hlavně Vanda si jde cíleně za svým a Luďka si šikovně omotává kolem prstu, aniž by tušil, na jak tenkém ledě se s ní ocitá... Co se Luďkovi pořádně vymstí? Jak to s ním Vanda umí skoulet?

Rozchod s Denisem byl pro Kristýnu jako rána z čistého nebe. Zatímco on začal novou životní kapitolu, ona se stále utápí ve smutku. Ke všemu se stále rozhoduje, zda nastoupí na vysokou školu. Co by Kristýna nejraději udělala?

Karla žije v neustálém napětí kvůli Jakubovi. Přestože se s ním rozešla, stále se obává následků jejich románku. Byla by ráda, kdyby se o něm nedozvěděli její nejbližší. Jenže jak Věrka, tak Mára se zajímají čím dál víc, co se mezi ní a Jakubem vlastně stalo. K tomu všemu je Věrka s Jakubem stále v kontaktu. Co Karlu rozhodně nepotěší?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice