Ulice 4332. díl -

Najít zlatou střední cestu mezi vztahy se současnou a bývalou partnerkou je občas hodně náročné, zvláště pokud v tom figuruje i dítě s expartnerkou, na kterém člověku záleží. O tom už ví své také František Hrubý, jenž se chtě nechtě ocitá mezi Skyler, matkou svého syna Chrise, a Bárou, současnou partnerkou, kterou nechce v žádném případě zatěžovat problémy spojenými s Chrisem. Podle něj by si je měli se Skyler vyřešit sami. Jenže Bára se tím pádem opět cítí jako na vedlejší koleji, nyní více než kdy jindy. Proto se rozhodne do toho říznout a na rovinu Františkovi říct, jak to vidí dál... Jak to František vezme? A čím ho překvapí Skyler?

Setkat se s bývalým přítelem, pokud jste se nerozešli v dobrém, není nikdy příjemná záležitost. Pro Kristýnu se tím otevřely staré rány, které se už začínaly zahojovat. Pořádně ji rozhodí, když znovu narazí na Denise. Jak se s tím vypořádá? A proč se do toho vloží Luděk?

Ve škole se Anežčina parta obává průšvihu, který by mohli mít z toho, kdyby se provalilo, kdo do školy donesl trávu. Kdo má největší strach? A jak si se situací poradí Prokop?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice