Ulice 4333. díl -

Jak překonat bolest po rozchodu a najít opět sám sebe, když toho, kdo vás opustil, stále milujete, a navíc ho i nadále potkáváte? Kristýně se po kopačkách od Denise zhroutil svět. Pořád na něj musí myslet, ustavičně u sebe hledá chyby, neboť si myslí, že ji Denis nechal, protože je jiná než dřív. Když se s ním náhodou setká, je to pro ni jako sypání soli do otevřených ran. Najednou neví, co dělat dál, vše, na čem jí dosud záleželo, pro ni ztrácí smysl. A to je poslední kapka pro jejího tátu. Když Luděk vidí, jak se dcera trápí, znovu vezme její život do svých rukou a došlápne si na Denise... S jakým výsledkem? Jaké dá Luděk Denisovi ultimátum? A proč se Kristýna znovu sesype?

Rodina by měla držet při sobě a pomáhat si. Tím se chce řídit také Luděk, který začne řešit Kristýnin život. Jak do toho chce zapojit Adama? A s kým se sejde?

Bára se snaží být Františkovi velikou oporou a pomáhat mu s Chrisem, ale všechno má své meze. Když ji pokousal, bylo to pro ni překvapivé. Do toho byla Skyler na Báru naštvaná za to, co se dozvěděla od syna. Najednou oba Bára najde u nich doma. Proč přišli? A co s Bárou zamává?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice