Ulice 4339. díl -

Odhadnout, kdy hypochondr ostatní jen citově vydírá a kdy je mu opravdu zle, je občas docela náročné. Zvláště pokud s ním má člověk už své zkušenosti nebo se v něm vaří krev. Vítek vidí v poslední době rudě jen při vyslovení Kaštanova jména. Když ho nyní najde ve svém bytě ve chvíli, kdy má nervy na pochodu, neudrží se a vyrazí s ním dveře takovým způsobem, že Iva ani nestihne včas zareagovat. Tenhle letecký den ale bude mít neblahé následky, neboť Kaštan vzápětí zkolabuje na ulici... Co s ním je a jak vážné to je? Nakolik se na něm podepíše právě Vítkův rázný čin?

Anežka, Svatka a Žofie jsou v pořádném maléru. Žofie přinesla do školy jointa od bratránka a přemluví holky, aby společně vyzkoušely, co to s nimi udělá. Nyní je čeká trest. Jaký?

Lumír si stále láme hlavu s tím, jak vyřešit problém s Lexíkem, který v poslední době odmítá čím dál více Kateřinu. Ačkoliv se Kateřina hodně snaží, Lexík je zaseknutý a preferuje Ingrid.  Lumír má obavy, aby o Kateřinu kvůli tomu nepřišel. Co mu Kateřina řekne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice