Ulice 4344. díl -

Některá prozření bývají dost bolestivá a rozchody velmi náročné, pokud ten druhý odmítá akceptovat, že je konec. Karla až nyní zjišťuje, co je Jakub doopravdy zač, jakou hrozbou je pro ni i její rodinu. Jakub už totiž překračuje všechny meze. Využívá toho, že ho Karlina rodina zná, že k ní má hodně blízko. Nejprve si odchytí Máru, pak se zaměří na Vojtu. Díky němu se dokonce dostane ke Karle domů. A nejen to. Právě s Vojtou má Jakub své plány, jež by se klidně daly brát i jako únos. To je pro Karlu už taková výstraha, že začne celou situaci urychleně řešit... Jak? Koho všeho se to dotkne? A jak na to zareaguje právě neodbytný Jakub, jenž je na ní patologicky závislý?

Karla si příchod domů, kde nechala samotného Vojtu, představovala jinak. Rozhodně na gauči nečekala Jakuba, který si v klidu užíval chvíle u nich doma. Jak na to Karla zareaguje? A co jí prozradí Vojta a proč ji to vyděsí?

Anežka, Svatka a Žofka způsobily sobě i škole pořádný průšvih. Přinést sazenici marihuany, vypěstovat ji a ještě si pak tajně dát během pauzy jointa se provalilo. Do toho Anežce bylo špatně a musela ji domů odvést Magda. Proč si Anežku Magda pozve do kanceláře? A s čím se jí Anežka svěří?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice