Ulice 28.10.2022 - 4355. díl

Člověk občas zjistí až příliš pozdě, koho v tom druhém ztratil, když se s ním rozešel. Skyler si v poslední době uvědomuje, jakou chybu udělala, když dala Františkovi před pár lety kopačky kvůli Dirkovi. To, co se v posledních týdnech stalo, jí otevřelo oči. Vidí, jak skvělý je František táta, jak to s malým Chrisem umí. Navíc znovu objevuje i jeho osobní kouzlo a šarm, kterému kdysi podlehla. Tehdy byli náctiletí studenti, dnes je to ale přeci jen jiné. Vyzráli, jsou z nich rodiče, jimž záleží na synovi a kteří se dokázali přenést přes věci, jež se jen tak neodpouštějí. Skyler si uvědomuje, že František už má nový vztah. Přesto udělá něco, co je ve vzájemných vztazích mezi ní, Františkem a Bárou docela na hraně a co se dá vykládat různě... Co zarazí dokonce i samotného Františka, který je již u Skyler na ledacos zvyklý? Jak to Skyler s Františkem nyní doopravdy má? Co ji prozradí?

František navštíví Skyler u nich doma, kde bude muset řešit záhadu s duchem, ale také nečekaný krok, který Skyler udělá. Jak na to František zareaguje?

Gábina netuší, co se děje se Šimonem a jaké trápení zažívá ve škole. Nesvěřil se jí s tím. O to víc ji překvapí, když se dozví od Miluše Urbanové, při čem Šimona načapala. Jaké následky to bude mít?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice