Ulice 4372. díl -

Už od mládí je třeba nést následky svých činů. Ale co když jsou některé činy jen důsledky patových situací, z nichž člověk v dané chvíli neviděl jiné východisko? Ve škole je stále tématem číslo jedna Šimonova kauza, která dělá těžkou hlavu zejména Prokopovi coby zastupujícímu řediteli školy. Čím více informací vyplouvá na povrch, tím více všechny šokuje zjištění, čím si dlouhodobě šikanovaný Šimon procházel. Jak se ale k celé kauze nyní postavit? Kdo je skutečným viníkem a jaké tresty by měly padnout? Prokop tak trochu spoléhá i na policejní vyšetřování, přestože v tomto případě není žádným alibistou. Naopak se k celé kauze staví čelem a snaží se zklidnit situaci ve škole, kde by se atmosféra dala od Šimonova zkratu krájet Kdo je mu nyní cennou oporou? A k čemu Prokop dospěje?

Ačkoliv Magdin koncert v hospodě na podporu Mobilních hospiců měl úspěch, je potřeba další pomoc.. O to se svým způsobem postaral Otík, který její vystoupení natočil na telefon a mohli si ho tedy pustit studenti, kteří jsou nadšení myšlenkou, že by se koncert mohl uskutečnit i ve škole. Co bude pro ně bude nyní zklamáním?

Anežka se vrátila z ekologické stáže v zahraničí, jenže jak se zdá, moc dlouho se doma neohřeje. S jakou novinkou přijede?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice