Ulice 4387. díl -

Utajit před rodiči krizi s partnerem je téměř nadlidský úkol. Nepodaří se to ani Karle a Márovi, neboť Věrce stačí málo, aby chytila stopu a jako správný ohař se jí už nepustila. Když navíc dojde k nečekané souhře náhod, Věrka získá jistotu, že se mezi Karlou a Márou něco děje. Bohužel se to stane v čase adventu, kdy by rodina měla držet při sobě a chystat se na vánoce nejkrásnější svátky v roce. Věrka se této idylky ale nehodlá vzdát. Rozhodne se Karlu a Máru usmířit, byť moc dobře ví, že by se mezi ně plést neměla. Ke všemu na to půjde po svém, způsobem, jaký by do ní nikdo neřekl a jaký si koleduje o pořádný trapas... Co si na Karlu a Máru Věrka vymyslí? Jak to ti dva vezmou? Co chce opravdu velkou představivost?

Blíží se Vánoce. Toto období lidé často tráví se svými blízkými. Podobně to má i Pumrová, která začne plánovat, s kým stráví Štědrý den. Jenže při plánování narazí na zádrhel. Komu se její plány nelíbí?

Skyler se nakonec rozhodla, že zůstane a do Amsterdamu neodjede. Má k tomu jeden konkrétní důvod. S čím se svěří Františkovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice