Ulice 4402. díl -

Myslet si, že minulost máme vyřešenou, a mít ji skutečně vyřešenou není jedno a to samé. Narazí na to také Magda a Prokop, jimž se znovu vrátil do života Mirek. Od chvíle, kdy se objevil, mají oba o čem přemýšlet. A čím déle to trvá, tím více otazníků vyvstává. Když se k tomu přidá jedno menší nedorozumění, rozladěnému Prokopovi povolí nervy. Žáhu si zchladí na Magdě, jež si to samozřejmě nenechá líbit. Rázem je z toho konflikt, při kterém si vyčtou i takové věci, jež oba považovali za dávnou a uzavřenou minulost. Nyní se však ukáže, že tomu tak úplně není, že Mirek jejich vztah znovu ovlivňuje víc, než by sami čekali... Proč to mezi Magdou a Prokopem zase křísne? Jakou roli v tom sehraje právě Mirek? Proč se s nimi bude chtít znovu setkat?

Irena Landová trpí těhotenskými nevolnostmi, souhrou náhod dospěje k závěru, že jedna z jejich studentek, Natálie Šedivá, je také těhotná a rozhodne se celou situaci řešit s Magdou.

Mára se stále nehodlá smířím s Karliným návratem do práce. Lepší náladě v domácnosti nepomohla ani situace, kdy byla Karla nečekaně odvolaná do práce na zásah. O děti se postarala Věrka, která je ale jen pár dnů po zubařském zákroku a celou situaci nakonec musel do svých rukou vzít Bruno, což Mára nenechá bez odezvy. Jak zhoustne nálada u Marečkových? A s čím se Karla svěří Dominice?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice