Ulice 4404. díl -

Nový začátek je občas hodně těžký, pokud se člověk bolestivě spálí a rány se hojí pomalu. Kristýně trvalo několik měsíců, než se dala dohromady po rozchodu s Denisem. Tehdy to pro ni byla obrovská podpásovka, protože kopačky dostala zčistajasna ve chvíli, kdy si myslela, že společně překonali náročné období jejích příprav na maturitu a na přijímačky na vysokou školu. Kristýna si rozchod dlouho vyčítala. Pak na sobě začala pracovat, hledat sama sebe, své ztracené sebevědomí. Dnes dokonce vyrazí spolu s kamarádkou Petrou na rande ve čtyřech. Místo pohodového večera ale vše vygraduje Kristýniným kolapsem, aniž by ona sama tušila, co s ní je a co je příčinou takového zvratu... Jak vážné to je s Kristýnou? Kdo a jak ji bude zachraňovat?

Kateřinina dcera Martina způsobila rozruch nejen svým nečekaným příjezdem, ale také svým šarmem. Zejména Pavel a Mário jsou z Martiny paf. Kdo další podlehne jejímu kouzlu

Michal je už několik měsíců zakoukaný do Anežky spolužačky Žofie. V poslední době jsou si hodně blízcí, jelikož Žofie doma prožívá peklo a útočiště nachází hlavně u Klímových doma. Ačkoliv má Michal na Žoku zálusk už delší dobu, teprve nedávno se odhodlal dát city najevo a políbit ji. Co Žofie přizná jeho sestře Báře? A cítí Žofie to samé, co Michal?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice