Ulice 4409. díl -

Vmanévrovat partnera do sňatku, zvláště když je to ta poslední věc, na kterou má momentálně pomyšlení, je přímo vysoká škola manipulací. Vanda ji má v malíčku, navíc i nadále věří ve své šťastné hvězdy, které jí předpověděly obrovské životní změny. Proto nevynechá jedinou příležitost, aby se před Luďkem o svatbě a manželství nezmínila. Samozřejmě to navlékne tak, aby si on sám začal myslet, že je to hlavně pro něj to nejlepší, co může v jejich vztahu udělat. O tom, že hvězdy nelžou, se Vanda přesvědčí i dnes, když bude dělat Luďkovi a jeho kolegovi z Ameriky doprovod do kasina... Pod jakou záminkou Vanda znovu otevře téma svatby? Jak jí pomůžou její hvězdy? A jakou novinku pro ni bude Luděk mít?

Vanda a peníze – tato kombinace nejde zrovna dohromady. A když se k tomu přidá ještě kasino, tak se to může pěkně zvrtnout.

ěti vnímají všechno, i když si rodiče často myslí, že tomu tak není. Své o tom ví Vojta, který už několik týdnů poslouchá, jak se Karla s Márou dohadují. Je to pro něj velmi těžké. Co se nyní stane?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice