Ulice 17.2.2023 - 4425. díl

Když se dospělý chlap začne chovat jako malé dítě, obvykle je na zabití. V případě Tondy Hložánka člověk spíš žasne nad jeho vynalézavostí a nápady. Zatímco nezúčastnění se škodolibě baví, ti, jichž se to bezprostředně týká, zpočátku trpí a pak se už jen modlí, aby to neskončilo katastrofou a znemožněním na veřejnosti. Tonda se totiž rozhodne všem dokázat, jak ošemetné mohou být novoty zaváděné současným starostou... Jak se při tom Tonda Hložánek sám obětuje? Proč budou úpět nejen Lumír a Kateřina, ale také štamgasti v hospodě? Co Tonda zase vymyslí ve svém vzdoru vůči úspěšnému synovi?

Vanda s Luďkem plánují svatbu. Vanda se na ni snaží získat potřebné finance a začala kvůli tomu chodit do kasina, kde se jí zatím nedaří. Najednou do toho přijde Luděk s plánem, který vše mění. Co Vandě navrhne?

Martina je jako neřízená střela. Od začátku se vrhla po hlavě do práce v hospodě a Kateřině se ji nedaří ukočírovat. Když narazí na další věc, stane se to důvodem jejich hádky. Co Martina provedla?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice