Ulice 4427. díl -

Nováčci v kolektivu jsou vždy středem pozornosti, ať už zjevně, nebo skrytě. Navíc by bylo dobré je co nejdříve zasvětit, jak to chodí, aby si rychle zvykli. To nyní řeší i Magda a její třída. Krátce po začátku pololetí k nim totiž přestoupí dvojčata Marek a Matěj Dvořákovi, sympaťáci, kteří s navazováním kontaktů nemají žádný problém. Zejména holkám kluci hned padnou do oka. Proto celkem přivítají Magdinu prosbu, aby jim pomohly zorientovat se ve škole... Čím kluci okamžitě zaujmou? A kdo se jich ujme? V roli nově příchozích studentů se představí dvojčata Jiří a Jan Dlouzí, synové herecké legendy Miroslava Dlouhého a jeho ženy Petry Jungmanové, kterou znají diváci Ulice coby Martu Seidlovou, po rozvodu Kohákovou, bývalou snachu Amálie Peškové...

Vztah Karly s Márou je v krizi. Od té doby, co se provalila její nevěra, je to u nich jako na houpačce. Když už to vypadá, že se situace zlepšila, zase se to změní. Oba se jen hádají, což odnáší Vojta. Tentokrát se Karla s Márou vydají do manželské poradny. Dokážou se oba otevřít před neznámým člověkem?

Vanda si na sebe vzala velké sousto. Předpokládala, že jí návštěvy kasina dovedou k vytoužené částce, jenže to se nedaří. Do toho využije její slabé chvilky lichvář. Jak dopadne jejich schůzka? A o čem začne Vanda pochybovat?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice