Ulice 4442. díl -

Opravdových kamarádů má člověk jen pár. Ovšem i o ty může lehce přijít kvůli své ješitnosti. Lumíra mrzí, že jsou s Tondou Hložánkem stále rozkomotření, že Tonda pořád trucuje. Ten mu totiž nemůže zapomenout jeho zradu při volbách, kdy hlasoval pro Jirku. Čím déle to trvá, tím více to oba řeší. Lumír se proto znovu pokusí o jejich usmíření, ovšem Tonda Hložánek je jako uražená manželka. Opět si postaví hlavu a udělá Lumírovi další naschvál. Tentokrát to už ale opravdu přežene... Čeho bude on sám záhy litovat? Proč nad ním Lumír zlomí hůl?

Irena Landová se co nevidět stane poprvé maminkou. Ačkoliv je její partner v zahraničí, celé těhotenství s ní prožívá Magda, která je jí velkou oporou. A stejně jako asi každá prvorodička, je i Irena z každé situace, která se jí nezdá, vystrašená. Proč bude chtít Magda zavolat sanitku?

Vendula už několik týdnů žije v domnění, že její partner Pavel se zakoukal do Kateřininy dcery Martiny. A protože je Martina krásná a sympatická, nedá Vendule tohle podezření spát. Celou situaci detailně probírá s kamarádkou Ájou, která jí nedávno navrhla, aby si také našla někoho, kdo jí je sympatický a s kým by si mohla nezávazně zaflirtovat.

Stačí jedna problémová zakázka, jeden nespolehlivý klient, a celá firma může jít velmi rychle ke dnu. To nyní hrozí také firmě Vítka Klímy a Miloše Knoblocha. Zatímco Vítek dělá vše pro to, aby firmu zachránil, Miloš má úplně jiné starosti.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice