Ulice 4452. díl -

Rodiny společně prožívají šťastné momenty i ty méně příjemné. Podobně jsou na tom také Marečkovi, kteří mají už leccos za sebou. A právě nyní neprocházejí tím nejlepším obdobím. Manželství Karly a Máry se už nějaký čas otřásá v základech, což samozřejmě registruje i Márova máma Věrka, která je z toho hodně špatná, stejně jako Karla nebo Mára. Na rozdíl od nich si Tony a Dominika teď nemají na co stěžovat. Je to mezi nimi hezké, milují se, užívají si společného života. Teď bude mít Dominika pro Tonyho navíc jednu báječnou novinku. Zprávu, kterou ho vykolejí tak, že Tony samým štěstím přestane na chvíli vnímat svět kolem sebe. Co se dozví? A čím ho Dominika překvapí ještě víc?

Marečkovi nyní neprocházejí zrovna nejlepším obdobím. Manželství Karly a Máry se už nějaký čas otřásá v základech, což samozřejmě registruje i Márova máma Věrka, která je z toho hodně špatná, stejně jako Karla nebo Mára. Na rozdíl od nich si Tony a Dominika teď nemají na co stěžovat. Je to mezi nimi hezké, milují se, užívají si společného života. Teď bude mít Dominika pro Tonyho navíc jednu báječnou novinku. Zprávu, kterou ho vykolejí takovým způsobem, že Tony samým štěstím přestane na chvíli vnímat svět kolem sebe. Čím ho Dominika překvapí?

Miloš se snaží ututlat finanční krizi v Evivě. Zatímco Eva už se vysněné dovolené v Karibiku nemůže dočkat, Miloš řeší, kde sežene peníze. A nebyl by to Miloš, kdyby se tento problém nerozhodl vyřešit poněkud nešťastně. S kým se Miloš sejde? A dostane peníze na dovolenou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice