Ulice 4454. díl -

Zapadnout do nového prostředí není ani trochu jednoduché, zvláště když dojde k několika nedorozuměním, jež se podepíší na vzájemných vztazích. Martina se tím ale nenechá odradit. Byla by ráda, kdyby se to mezi ní, Vendulou a ostatními urovnalo, aby spolu normálně vycházeli. Proto uspořádá menší kolaudační mejdan u sebe doma, na který všechny pozve. S jedním ale nepočítá. Že by si měla dávat pozor na pusu, aby neprozradila něco, co by se dalo pochopit různě a co by se pak jen hodně těžko vysvětlovalo... Jaký nečekaný směr nabere Martinina party? Co všechno vypluje na povrch?

Martina by byla ráda, kdyby se to mezi ní, Vendulou a ostatními urovnalo, aby spolu normálně vycházeli. Proto se rozhodne uspořádat menší kolaudační mejdan u sebe doma, na který všechny pozve. Jenže Mário s Pavlem by se raději této párty vyhnuli, protože to pro ně může mít špatné následky...

Ačkoliv se Miloš snažil vyřešit finanční problémy v Evivě a splnit své milované Evě sen o její vysněné dovolené v Karibiku, jeho plán se zbortil jako domeček z karet. Eva totiž zná Miloše jako své boty, takže bylo jen otázkou času, kdy na jeho plán přijde. Jak to Miloš odnese?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice