Ulice 4457. díl -

S nezvanými a předem neohlášenými návštěvami je obvykle potíž, protože člověk nikdy neví, co od nich čekat. To zjišťují i František a Skyler, kteří si trochu nevědí rady s Milošem. Ten má totiž jejich byt stále spojený se svým nejlepším kamarádem Bedřichem, který momentálně žije v Opavě. To ale pro Miloše není překážkou. Rád by vrátil nazpět staré dobré časy, které v bytě Liškových zažil a jež pro něj znamenají nejen chlapské debaty u piva a panáků, ale třeba i azyl v těžkých dobách. Má to však malý háček – Františka a Skyler na to předem nepřipraví... Jak tato Milošova spanilá jízda dopadne? A proč se chce vrátit v čase?

U Františka se Skyler bude veselo. Poté, co u nich Miloš strávil noc, je čeká další překvapení. Co oba nečekali? A jak to bude souviset s jejich bytem?

Žárlivost není dobrá vlastnost, ale vyhnout se jí je pro člověka celkem obtížné. Do tohoto stavu se momentálně dostal Pavel, který si všiml, že se okolo Venduly motá starosta Jirka Hložánek. To ale netuší, že se vlastně chytil na udičku. Vendula se od začátku snažila, aby Pavel žárlil stejně jako ona, když se její partner vídá s Martinou. Co to mezi nimi způsobí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice