Ulice 4496. díl -

Když muži v práci šéfuje jeho manželka, chtě nechtě se to podepisuje i na soukromí takového páru. Pro Prokopa je celá situace ještě náročnější. Má pocit, že ho Magda ve škole nebere jako svého zástupce, jak by měla. A že nedá na jeho rady a rozhoduje se jen podle svých pocitů. Magda si to neuvědomuje, zato Irena citlivě vnímá, jak se na nich Magdino ředitelování podepisuje. A tak ji opatrně upozorní, že věci nemusejí být takové, jak se na první pohled zdají... Proč Irena promluví Magdě do duše? Jak to Magda vezme? A jak se situaci rozhodne vyřešit Prokop? Co Magdě nechtěně přizná?

Kolem bratrů Dvořákových je už od jejich nástupu do školy mnoho otazníků. Nyní budou muset Magda a Prokop řešit další zapeklitou situaci, která se týká právě Marka s Matějem. Co se stane?

Gábina a Jirka Herman mají pocit, že Hynek dělá vše pro to, aby si získal Šimona na svou stranu. A Jirka Herman nikdy nepatřil mezi ty, kteří by problém přehlédli a dělali, že neexistuje... Proto si to Hynkem rozhodne vyříkat tváří v tvář.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice